keskiviikko 5. elokuuta 2015

Lähtölaskenta

Jätin jäähyväiset työkavereille, voi niitä höpönassukoita! Kuvassa on pieni vihje mun työpaikasta.

Aika ja koko kesä tuntuvat valuneen kuin hiekka hikisten sormieni läpi ja kesä lähenee loppuaan. Lähtöjärjestelyt ovat kutakuinkin hoidettu, oma Suomen-asunto on alivuokrattu ja Limassa pitäisi odottaa huone kimppakämpästä. Olen valmis paria suun kautta nautittavaa lavantautirokotetta lukuunottamatta. Enää muutama päivä kunnes lähtö koittaa, ihan hullua! Nyt ehdin jo varmaan kertoa itsestäni pari sanaa.

Olen Anni, 21-vuotias etnologianopiskelija Jyväskylän yliopistosta, vaikka senhän sinä äiti jo tiesitkin heh. Jos olisin kunnon tyttö niin aloittaisin nyt 2. vuoden opintoni ja kandidaatinseminaarin Jyväskylässä, mutta joskus täytyy ottaa kohtaloa pirun sarvista kiinni ja puijata se hetkeksi omiin käsiin ja tehdä niin kuin tuntuu sillä hetkellä parhaimmalta. Lähden siis sittenkin vaihto-opiskelemaan puoleksi vuodeksi Universidad Nacional Mayor de San Marcosiin (tuttavallisemmin UNMSM). Yritän suhteellisen säännöllisin väliajoin kuvailla olotilojani ja kokemuksiani tänne plokiin, jotta perhe ei tekisi katoamisilmoitusta ja jotta opettelisin hieman kirjoittamaan. Sain myös vaihto-opiskelulle yhden ehdon: joko kirjoitan vaihtoblogia tai laadin lopuksi vaihtoraportin yliopistolle, ja blogi voitti.

Tänä lauantaina lähden yöbussilla Helsinkiin ja sieltä sunnuntaiaamuna lennän Lontoon kautta Madridiin. Madridissa aion hiimailla muutaman päivän kunnes 12.8. tää lähtis ekaa kertaa ulos Euroopan ympyröistä. Viikon päästä Limassa?

Jätän tähän vielä mökkikuvia Pieliseltä viimeiseltä viikolta. Olkoon tässä jäähyväiset Suomelle!


Jos tarkkaan tihrustaa niin siellä on jouhisorsaperhe. 





Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti